Mindless Mystic Cowl

Mindless Mystic Cowl

Mindless Mystic Cowl Kruid het op met opwindend garen Ik gebruikte een gradiënt geverfd garen maar iets met kralen of pailletten zou dit eenvoudige patroon ook veel belangstelling geven. Bij een voltooide lengte van 33 inch x 7 inch garen: ca. 250 meter D.K. gewicht garen (ik gebruikte Plymouth Encore Colorspun D.K. in kleur 7990) Naalden: rond formaat 10,5 (6,5 mm) 24 inch

Mindless Mystic Cowl Kruid het op met opwindend garen Ik gebruikte een gradiënt geverfd garen maar iets met kralen of pailletten zou dit eenvoudige patroon ook veel belangstelling geven. Bij een voltooide lengte van 33 inch x 7 inch garen: ca. 250 meter D.K. gewicht garen (ik gebruikte Plymouth Encore Colorspun D.K. in kleur 7990) Naalden: rond formaat 10,5 (6,5 mm) 24 inch

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*