Kap met gebroken ribbels

Kap met gebroken ribbels

Broken Ribbing Cowl – Als je op zoek bent naar breipatronen voor beginners of een schattig snel breiwerk wilt, dan zul je deze Broken Ribbing Cowl geweldig vinden. Zoals je uit de naam kunt raden, gebruikt dit kappatroon de gebroken ribsteek op één streng kamgaren om een ​​schattig, klassiek gebreid accessoire te maken. Dit is een geweldig project voor degenen die graag in de rondte breien omdat het zo snel en gemakkelijk is.

Broken Ribbing Cowl – Als je op zoek bent naar breipatronen voor beginners of een schattig snel breiwerk wilt, dan zul je deze Broken Ribbing Cowl geweldig vinden. Zoals je uit de naam kunt raden, gebruikt dit kappatroon de gebroken ribsteek op één streng kamgaren om een ​​schattig, klassiek gebreid accessoire te maken. Dit is een geweldig project voor degenen die graag in de rondte breien omdat het zo snel en gemakkelijk is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*