Hier is een leuk en gemakkelijk te breien project om voor jezelf, een vriend of vriendin te breien …

Hier is een leuk en gemakkelijk te breien project om voor jezelf, een vriend of vriendin te breien ...

Hier is een leuk en gemakkelijk te breien project om voor jezelf, een vriend of zelfs je hond te breien! De hoofddoekstrepen met kleurrijk, Edition 3-garen van Schoppel. Je begint met het hoofddoekgedeelte heen en weer breien en brei dan in de rondte om het schutgedeelte te maken. Dit naadloze breipatroon is een fantastisch cadeau-idee en ideaal als weekendproject.

Hier is een leuk en gemakkelijk te breien project om voor jezelf, een vriend of zelfs je hond te breien! De hoofddoekstrepen met kleurrijk, Edition 3-garen van Schoppel. Je begint met het hoofddoekgedeelte heen en weer breien en brei dan in de rondte om het schutgedeelte te maken. Dit naadloze breipatroon is een fantastisch cadeau-idee en ideaal als weekendproject.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*