Dwars patroon voor het breien van de col

Dwars patroon voor het breien van de col

Cozy Autumn Cowl Door: Iamkeebler bij Instructables Gemaakt met stijl en comfort in gedachten, deze Cozy Autumn Cowl heeft warme, dikke wol en kan gemakkelijk twee keer om je nek worden gewikkeld voor extra bescherming tegen koude wind. Het gebreide kappatroon heeft ook een unieke schuine textuur die is gemaakt met behulp van de eenvoudige schuine ribsteek. Geweldig voor zowel mannen als vrouwen, deze snel gebreide kap is ook een prachtig vakantiegift.

Cozy Autumn Cowl Door: Iamkeebler bij Instructables Gemaakt met stijl en comfort in gedachten, deze Cozy Autumn Cowl heeft warme, dikke wol en kan gemakkelijk twee keer om je nek worden gewikkeld voor extra bescherming tegen koude wind. Het gebreide kappatroon heeft ook een unieke schuine textuur die is gemaakt met behulp van de eenvoudige schuine ribsteek. Geweldig voor zowel mannen als vrouwen, deze snel gebreide kap is ook een prachtig vakantiegift.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*