Baa-ble wanten en col patroon van Donna Smith

Baa-ble wanten en col patroon van Donna Smith

Deze wanten en col zijn ontworpen om te passen bij de Baa-ble muts, het patroon dat ik heb ontworpen en werd gebruikt als het officiële hoedenpatroon voor Shetland Wool Week 2015. De set is gebreid in Jamieson's of Shetland Heather Aran gewicht 100% wol en zijn gebreid met een redelijk strakke maat om de wind buiten te houden. Het originele ontwerp werd geïnspireerd door mijn omgeving in de winter – de schapen en kleuren van de croft waar ik in Shetland op leef.

Deze wanten en col zijn ontworpen om te passen bij de Baa-ble muts, het patroon dat ik heb ontworpen en werd gebruikt als het officiële hoedenpatroon voor Shetland Wool Week 2015. De set is gebreid in Jamieson's of Shetland Heather Aran gewicht 100% wol en zijn gebreid met een redelijk strakke maat om de wind buiten te houden. Het originele ontwerp werd geïnspireerd door mijn omgeving in de winter – de schapen en kleuren van de croft waar ik in Shetland op leef.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*