Midnight Breeze Cowl

Midnight Breeze Cowl

"De Midnight Breeze Cowl is een zeer los gebreide kap die ook als een sjaal kan worden gedragen. Het gebruikt een averechte steek met garen om een ​​open stof te maken die mooi valt. De kap is plat gebreid met een enkele streng volumineus garen en zeer grote naalden, en dan worden de uiteinden aan elkaar genaaid. Het breit heel snel samen. De uiteinden kunnen recht worden samengevoegd, of een halve draai kan worden opgenomen voordat u gaat naaien. De betrokken steken zijn gebreid, averecht, averecht twee samen en garen over.&

"De Midnight Breeze Cowl is een zeer los gebreide kap die ook als een sjaal kan worden gedragen. Het gebruikt een averechte steek met garen om een ​​open stof te maken die mooi valt. De kap is plat gebreid met een enkele streng volumineus garen en zeer grote naalden, en dan worden de uiteinden aan elkaar genaaid. Het breit heel snel samen. De uiteinden kunnen recht worden samengevoegd, of een halve draai kan worden opgenomen voordat u gaat naaien. De betrokken steken zijn gebreid, averecht, averecht twee samen en garen over.&

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*