Middagwandeling Cowl – GRATIS breipatroon

Middagwandeling Cowl - GRATIS breipatroon

Deze lichtgewicht, kanten kap is het perfecte accessoire voor luchtige dagen. Een eenvoudig, vrouwelijk project dat snel breit met slechts één streng garen! Geweldig voor beginners die kantwerk willen proberen. Klik door om het gratis geschreven patroon en de video-tutorial te krijgen, of speld om op te slaan voor later! #laceknitting #laceknittingforbeginners

Deze lichtgewicht, kanten kap is het perfecte accessoire voor luchtige dagen. Een eenvoudig, vrouwelijk project dat snel breit met slechts één streng garen! Geweldig voor beginners die kantwerk willen proberen. Klik door om het gratis geschreven patroon en de video-tutorial te krijgen, of speld om op te slaan voor later! #laceknitting #laceknittingforbeginners

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*