Breipatroon voor Franse Linnen Cowl – Zwart-witte strepen combineren met Li …

Breipatroon voor Franse Linnen Cowl - Zwart-witte strepen combineren met Li ...

Breipatroon voor Franse Linnen Cowl – Zwart-witte strepen combineren met Linnen steek om een ​​gezellig en stijlvol accessoire te maken dat doet denken aan een klassiek mooie geweven theedoek. Plat gewerkt zonder vormgeven. 2 naadvariaties voor verschillende looks: een traditionele col of een edgy col. Sportgewicht garen. 3 maten. Ontworpen door ForestandFiber

Breipatroon voor Franse Linnen Cowl – Zwart-witte strepen combineren met Linnen steek om een ​​gezellig en stijlvol accessoire te maken dat doet denken aan een klassiek mooie geweven theedoek. Plat gewerkt zonder vormgeven. 2 naadvariaties voor verschillende looks: een traditionele col of een edgy col. Sportgewicht garen. 3 maten. Ontworpen door ForestandFiber

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*