Breipatroon voor Eyelet Infinity Scarf – Een oogje en ribbelstrookpatroon …

Breipatroon voor Eyelet Infinity Scarf - Een oogje en ribbelstrookpatroon ...

Breipatroon voor Infinity Scarf met oogjes – Een oogje en ribbelpatroon loopt schuin over de stof van deze lange lus die twee keer als een kap is omwikkeld. Ontworpen door Sarah Radow voor meerkleurig garen. Een van de patronen in Noro Silk Garden: The 20th Anniversary Collection

Breipatroon voor Infinity Scarf met oogjes – Een oogje en ribbelpatroon loopt schuin over de stof van deze lange lus die twee keer als een kap is omwikkeld. Ontworpen door Sarah Radow voor meerkleurig garen. Een van de patronen in Noro Silk Garden: The 20th Anniversary Collection

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*