Anza Col Gratis breipatroon Houd je nek warm terwijl je er stijlvol uitziet! Anza …

Anza Col Gratis breipatroon Houd je nek warm terwijl je er stijlvol uitziet! Anza ...

Anza Col Gratis breipatroon Houd je nek warm terwijl je er stijlvol uitziet! Anza Cowl is rond gebreid en heeft een mooi zigzagpatroon. Het is gemaakt met zacht en luchtig Berroco Briza-garen. Vaardigheidsniveau: Gevorderd Je hebt nodig: * 2 ballen Berroco Briza Yarn, getoond in # 9303 Mendocino * Maat US 7 en 9 ronde 24 "naalden * 1 steekmarkering * DOWNLOAD Anza Cowl Gratis breipatroon Maat: 18 st en 24 ste = 4" in patroon op grotere naald Gelukkig breiwerk …

Anza Col Gratis breipatroon Houd je nek warm terwijl je er stijlvol uitziet! Anza Cowl is rond gebreid en heeft een mooi zigzagpatroon. Het is gemaakt met zacht en luchtig Berroco Briza-garen. Vaardigheidsniveau: Gevorderd Je hebt nodig: * 2 ballen Berroco Briza Yarn, getoond in # 9303 Mendocino * Maat US 7 en 9 ronde 24 "naalden * 1 steekmarkering * DOWNLOAD Anza Cowl Gratis breipatroon Maat: 18 st en 24 ste = 4" in patroon op grotere naald Gelukkig breiwerk …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*