Gratis breipatroon voor In the Loop Cowl – Deze verbluffende, grafische infinity sca …

Gratis breipatroon voor In the Loop Cowl - Deze verbluffende, grafische infinity sca ...

Gratis breipatroon voor In the Loop Cowl – Deze prachtige, grafische oneindige sjaallus kan lang of dubbel worden gedragen, waardoor beide zijden van de gestreepte stof zichtbaar zijn met herhalingen van 2 rijen aan de buitenkant en 2 ”herhalingen aan de binnenkant. Het patroon vereist vijf kleuren. Geen relatie met mijn site ondanks de naam! Ontworpen door Espace Tricot. DK gewicht garen

Gratis breipatroon voor In the Loop Cowl – Deze prachtige, grafische oneindige sjaallus kan lang of dubbel worden gedragen, waardoor beide zijden van de gestreepte stof zichtbaar zijn met herhalingen van 2 rijen aan de buitenkant en 2 ”herhalingen aan de binnenkant. Het patroon vereist vijf kleuren. Geen relatie met mijn site ondanks de naam! Ontworpen door Espace Tricot. DK gewicht garen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*