Gratis breipatroon voor Easy Lara's Cowl

Gratis breipatroon voor Easy Lara's Cowl

Gratis breipatroon voor de eenvoudige Lara-kap – Oversized col kan ook als capuchon of schouderwarmer worden gedragen. Eenvoudig beoordeeld door Ravelrers. Geweldig met ombre, veelkleurige yar. Ontworpen door Shireen Nadir. Snel gebreid van super dik garen. Afgebeelde projecten van HADASSADOR, Izathecat en erato7.

Gratis breipatroon voor de eenvoudige Lara-kap – Oversized col kan ook als capuchon of schouderwarmer worden gedragen. Eenvoudig beoordeeld door Ravelrers. Geweldig met ombre, veelkleurige yar. Ontworpen door Shireen Nadir. Snel gebreid van super dik garen. Afgebeelde projecten van HADASSADOR, Izathecat en erato7.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*