FLYING SOLO is een chique en minimalistische unisex geribbelde col met drie kleuren …

FLYING SOLO is een chique en minimalistische unisex geribbelde col met drie kleuren ...

FLYING SOLO is een chique en minimalistische unisex geribbelde kap gebreid met drie kleuren Artfil Solo. Twee strengen worden bij elkaar gehouden gedurende het hele project waarbij één streng tegelijk wordt verwisseld om een ​​reeks ombre-strepen te creëren. De kap wordt van onder naar boven gebreid met de voorste en achterste klep afzonderlijk gebreid en vervolgens samengevoegd om in de rondte te breien.

FLYING SOLO is een chique en minimalistische unisex geribbelde kap gebreid met drie kleuren Artfil Solo. Twee strengen worden bij elkaar gehouden gedurende het hele project waarbij één streng tegelijk wordt verwisseld om een ​​reeks ombre-strepen te creëren. De kap wordt van onder naar boven gebreid met de voorste en achterste klep afzonderlijk gebreid en vervolgens samengevoegd om in de rondte te breien.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*