Convertibel sjaalpatroon: gebreide capelet Cowl Plus 2 tutorials Instant Download

Convertibel sjaalpatroon: gebreide capelet Cowl Plus 2 tutorials Instant Download

Dit zeer populaire PDF-patroon is voor een veelzijdige en gemakkelijk te breien kap / capelet. Of je het nu maakt in bont garen of in massief garen, de patroonsteek en de stijl worden zeker het middelpunt van je garderobe. Deze stijl is seizoensloos en tijdloos. Het werkt in katoen en in wol.

Dit zeer populaire PDF-patroon is voor een veelzijdige en gemakkelijk te breien kap / capelet. Of je het nu maakt in bont garen of in massief garen, de patroonsteek en de stijl worden zeker het middelpunt van je garderobe. Deze stijl is seizoensloos en tijdloos. Het werkt in katoen en in wol.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*