Addi Express-capuchon met capuchon

Addi Express-capuchon met capuchon

Addi Express King: Hooded Cowl. Tijdens het online zoeken kwam ik een soortgelijke kap met capuchon tegen. Omdat het project het breien vereiste, haalde ik mijn Addi Express King rondbreimachine eruit. Om de gebreide kap te maken, gebruikte ik gewoon een plat paneel en een buis. De kap met kap ziet er ingewikkelder uit dan hij in werkelijkheid is. U kunt dit Addi express-patroon voltooien op andere rondbreimachines, zoals de Prym, Loops & Threads breister of de Innovations Breimachine.

Addi Express King: Hooded Cowl. Tijdens het online zoeken kwam ik een soortgelijke kap met capuchon tegen. Omdat het project het breien vereiste, haalde ik mijn Addi Express King rondbreimachine eruit. Om de gebreide kap te maken, gebruikte ik gewoon een plat paneel en een buis. De kap met kap ziet er ingewikkelder uit dan hij in werkelijkheid is. U kunt dit Addi express-patroon voltooien op andere rondbreimachines, zoals de Prym, Loops & Threads breister of de Innovations Breimachine.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*