TALL Eiffel Cowl – breipatroon voor beginners

TALL Eiffel Cowl - breipatroon voor beginners

Maak deze snelle en eenvoudige Super Duper Tall Cowl met slechts één streng van het merk Lion Homespun Thick & Quick! Ontvang het gratis patroon van Mama in een steek en maak die van jou met één bol garen (afgebeeld in Edwardiaans) en maat 35 breinaalden.

Maak deze snelle en eenvoudige Super Duper Tall Cowl met slechts één streng van het merk Lion Homespun Thick & Quick! Ontvang het gratis patroon van Mama in een steek en maak die van jou met één bol garen (afgebeeld in Edwardiaans) en maat 35 breinaalden.

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*