Snel te breien, zacht, donzig en volumineus! 2 strengen (elk 90 yards) Als een superwash mer …

Snel te breien, zacht, donzig en volumineus! 2 strengen (elk 90 yards) Als een superwash mer ...

Snel te breien, zacht, donzig en volumineus! 2 strengen (elk 90 yards) Als een superwash merino is dit garen zowel luchtig als duurzaam, uitstekend voor accessoires die dicht bij de huid liggen of draagbare, zware truien. Gewicht: 100 gram Werf: 90 m. Maat: 2-3 steken / inch Hoofdvezel: 100% Superwash Merinowol) VS. # 19 naalden 24 ″ rondbreinaalden (recht is ook prima) Een reserve VS.

Snel te breien, zacht, donzig en volumineus! 2 strengen (elk 90 yards) Als een superwash merino is dit garen zowel luchtig als duurzaam, uitstekend voor accessoires die dicht bij de huid liggen of draagbare, zware truien. Gewicht: 100 gram Werf: 90 m. Maat: 2-3 steken / inch Hoofdvezel: 100% Superwash Merinowol) VS. # 19 naalden 24 ″ rondbreinaalden (recht is ook prima) Een reserve VS.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*