Jill Muts patroon van Rhode Island Homestead Knitting

Jill Muts patroon van Rhode Island Homestead Knitting

Ik ben een grote fan van neon – in kleine doses! Ik denk dat ik de perfecte balans heb gevonden in deze sproetige hoeden. Ze zijn zo leuk dat de zon zelfs in de meest sombere dagen tevoorschijn komt. Voeg een beetje helderheid toe aan je leven en vind je favoriete kleurencombinatie met de Jill-beanie!

Ik ben een grote fan van neon – in kleine doses! Ik denk dat ik de perfecte balans heb gevonden in deze sproetige hoeden. Ze zijn zo leuk dat de zon zelfs in de meest sombere dagen tevoorschijn komt. Voeg een beetje helderheid toe aan je leven en vind je favoriete kleurencombinatie met de Jill-beanie!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*