Gratis breipatroon voor Quick Pod Stitch Cowl

Gratis breipatroon voor Quick Pod Stitch Cowl

Gratis breipatroon voor Quick Pod Stitch Cowl – Deze col is een snelle brei in super omvangrijk garen met een 12 rij herhaling. Gebruikt slechts één bal of het aanbevolen garen. U kunt de grootte eenvoudig aanpassen door herhalingen toe te voegen. Er zijn 2 manieren om het gratis patroon te krijgen. Ontworpen door Lion Brand. Afgebeelde projecten van ontwerper en candoknots.

Gratis breipatroon voor Quick Pod Stitch Cowl – Deze col is een snelle brei in super omvangrijk garen met een 12 rij herhaling. Gebruikt slechts één bal of het aanbevolen garen. U kunt de grootte eenvoudig aanpassen door herhalingen toe te voegen. Er zijn 2 manieren om het gratis patroon te krijgen. Ontworpen door Lion Brand. Afgebeelde projecten van ontwerper en candoknots.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*