konijn met jurk PDF e-mail breipatroon

konijn met jurk PDF e-mail breipatroon

HET ORIGINELE DEBI BIRKIN BUNNY Breipatroon voor een schattig konijnenkonijn om te breien met haar afneembare zomerjurk die onmiddellijk kan worden gedownload. Dit patroon maakt gebruik van Europees DK-garen of vervanger voor de VS kamgaren minder dan 40 g Sirdar eco-wol DK In konijnenbontkleur minder dan 20 g DK-garen in Wit, lichtblauw, lichtroze en donkerroze paar 3 mm naalden en een reserve naald de dezelfde maat (uk 11) (usa 2) speelgoedvulling – 4 knopen 2 steekmarkeringen (of gebruik veiligheidsspelden) Een wandtapijt …

HET ORIGINELE DEBI BIRKIN BUNNY Breipatroon voor een schattig konijnenkonijn om te breien met haar afneembare zomerjurk die onmiddellijk kan worden gedownload. Dit patroon maakt gebruik van Europees DK-garen of vervanger voor de VS kamgaren minder dan 40 g Sirdar eco-wol DK In konijnenbontkleur minder dan 20 g DK-garen in Wit, lichtblauw, lichtroze en donkerroze paar 3 mm naalden en een reserve naald de dezelfde maat (uk 11) (usa 2) speelgoedvulling – 4 knopen 2 steekmarkeringen (of gebruik veiligheidsspelden) Een wandtapijt …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*