Gebreide volière: een zwerm 21 prachtige vogels om te breien

Gebreide volière: een zwerm 21 prachtige vogels om te breien

Gebreide volière: een zwerm van 21 prachtige vogels om te breien -21 speelgoed amigurumi vogel breipatronen waaronder Blackbird, Blue Tit, Bullfinch, Capercaillie, Crested Tit, Crossbill, Flamingo, Hummingbird, Kingfisher, Long Tailed Tit, Scholekster, Parkiet, Fazant, Duif , Papegaaiduiker, Robin, Zeemeeuw, Mus, Spreeuw, Specht, Winterkoninkje, instructies voor het maken van displays. Eenvoudige technieken en standaardsteken. Vogellichamen zijn 10-12 cm 4-5 inch hoog. Ontworpen door Sue Stratford.

Gebreide volière: een zwerm van 21 prachtige vogels om te breien -21 speelgoed amigurumi vogel breipatronen waaronder Blackbird, Blue Tit, Bullfinch, Capercaillie, Crested Tit, Crossbill, Flamingo, Hummingbird, Kingfisher, Long Tailed Tit, Scholekster, Parkiet, Fazant, Duif , Papegaaiduiker, Robin, Zeemeeuw, Mus, Spreeuw, Specht, Winterkoninkje, instructies voor het maken van displays. Eenvoudige technieken en standaardsteken. Vogellichamen zijn 10-12 cm 4-5 inch hoog. Ontworpen door Sue Stratford.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*