Dit is een vrolijk vakantieproject om elk huis op te vrolijken en op te vrolijken …

Dit is een vrolijk vakantieproject om elk huis op te vrolijken en op te vrolijken ...

Dit is een vrolijk vakantieproject om dit seizoen elk huis op te vrolijken en op te vrolijken. Fair Isle-decor geeft een klassiek uiterlijk aan elk weer, of het nu gezellig of modern is. Dit patroon wordt gehaakt in de splitsteek en gebruikt drie strengen tegelijk. MAAR er is een fantastische techniek om van een kamgaren een volumineus garen te maken zonder klitten en gedoe.

Dit is een vrolijk vakantieproject om dit seizoen elk huis op te vrolijken en op te vrolijken. Fair Isle-decor geeft een klassiek uiterlijk aan elk weer, of het nu gezellig of modern is. Dit patroon wordt gehaakt in de splitsteek en gebruikt drie strengen tegelijk. MAAR er is een fantastische techniek om van een kamgaren een volumineus garen te maken zonder klitten en gedoe.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*