Breipatroon voor Jacob het verstelbare puppy

Breipatroon voor Jacob het verstelbare puppy

Breipatroon voor Jacob the Poseable Puppy – Schattige puppy hondenspeelgoed met een veelkleurige vacht. Hij is volledig posable met benen en hoofd die in verschillende posities kunnen worden gedraaid. Je hebt niet meer dan 30 gram nodig voor enig deel van Jacob, voor de meeste heb je niet meer nodig dan restjes, dus het is een geweldige stashbuster! Brei plat met DK-gewichtsgaren. Ontworpen door Phoenixknits

Breipatroon voor Jacob the Poseable Puppy – Schattige puppy hondenspeelgoed met een veelkleurige vacht. Hij is volledig posable met benen en hoofd die in verschillende posities kunnen worden gedraaid. Je hebt niet meer dan 30 gram nodig voor enig deel van Jacob, voor de meeste heb je niet meer nodig dan restjes, dus het is een geweldige stashbuster! Brei plat met DK-gewichtsgaren. Ontworpen door Phoenixknits

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*