Brei dierenvrienden

Brei dierenvrienden

Animal, Doll & Toy Breipatronen – Deze gebreide knuffels, de nieuwste naaldcraft-trend, zullen jong en oud verrukken. Kies uit 6 schattige dierenontwerpen, waaronder een kat, hond, varken, beer, konijn en olifant. Ze zijn perfecte geschenken voor babyborrels, verjaardagen en feestdagen! Brei met kamgaren garen met behulp van U.S. maat 8 / 5mm naalden. Elk dier is ongeveer 8 1/2 & # 39; W x 12 & # 39; H.

Animal, Doll & Toy Breipatronen – Deze gebreide knuffels, de nieuwste naaldcraft-trend, zullen jong en oud verrukken. Kies uit 6 schattige dierenontwerpen, waaronder een kat, hond, varken, beer, konijn en olifant. Ze zijn perfecte geschenken voor babyborrels, verjaardagen en feestdagen! Brei met kamgaren garen met behulp van U.S. maat 8 / 5mm naalden. Elk dier is ongeveer 8 1/2 & # 39; W x 12 & # 39; H.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*