Zeeman Vriend

Zeeman Vriend

Dit is een grote zeemanvriend die een kleine zeemanvriend heeft gemaakt. ;] Ze zijn gebreid uit hetzelfde Loch Ness Monster-patroon van Hansigurumi, maar met verschillende gewichten van garen. De grote is gemaakt met Lion Brand Fishermens Wool en een ander kamgaren wol dubbel gehouden. Ik heb een kleine wijziging aangebracht door de staart in de rondte in plaats van plat te breien.

Dit is een grote zeemanvriend die een kleine zeemanvriend heeft gemaakt. ;] Ze zijn gebreid uit hetzelfde Loch Ness Monster-patroon van Hansigurumi, maar met verschillende gewichten van garen. De grote is gemaakt met Lion Brand Fishermens Wool en een ander kamgaren wol dubbel gehouden. Ik heb een kleine wijziging aangebracht door de staart in de rondte in plaats van plat te breien.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*