PATROON Jungle Animal Applique Gehaakte patronen PDF Olifant Giraffe Leeuw Aap Gehaakte Appliques Zoo Dieren Motief Baby Deken Gift ENG

PATROON Jungle Animal Applique Gehaakte patronen PDF Olifant Giraffe Leeuw Aap Gehaakte Appliques Zoo Dieren Motief Baby Deken Gift ENG

Directe download – !!! Deze aanbieding is slechts een PDF-PATROON, geen eindproduct !!! ★★★★★★★★★★★★★★ Dit is een applique gehaakt pdf-patroon om je gebreide babykleding, dekens te personaliseren … alles wat in je opkomt. Gebruik je fantasie! ★★★★★★★★★★★★★★ Alle patronen zijn geschreven in de VS.

Directe download – !!! Deze aanbieding is slechts een PDF-PATROON, geen eindproduct !!! ★★★★★★★★★★★★★★ Dit is een applique gehaakt pdf-patroon om je gebreide babykleding, dekens te personaliseren … alles wat in je opkomt. Gebruik je fantasie! ★★★★★★★★★★★★★★ Alle patronen zijn geschreven in de VS.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*