Naaien in het Montessoriklaslokaal

Naaien in het Montessoriklaslokaal

Naaien in het Montessori Classroom schetst een compleet praktisch levensleerplan voor kinderen van 2,5 – 6 jaar. Met meer dan 40 lessen en projecten heb je geen dingen meer te doen! Breng uw routine in de klas of thuisschool naar het volgende niveau, betrek uw kind bij leuke, zinvolle activiteiten die hem zowel uitdagen als opwinden. Aimee Fagan werkt sinds 2001 in Montessori. Ze voltooide haar opleiding voor de America Montessori Society Primary aan het Institute for Advanced Montessori Studies …

Naaien in het Montessori Classroom schetst een compleet praktisch levensleerplan voor kinderen van 2,5 – 6 jaar. Met meer dan 40 lessen en projecten heb je geen dingen meer te doen! Breng uw routine in de klas of thuisschool naar het volgende niveau, betrek uw kind bij leuke, zinvolle activiteiten die hem zowel uitdagen als opwinden. Aimee Fagan werkt sinds 2001 in Montessori. Ze voltooide haar opleiding voor de America Montessori Society Primary aan het Institute for Advanced Montessori Studies …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*