Knotted Coasters & Trivets Breipatroon

Knotted Coasters & Trivets Breipatroon

Unieke keukenaccessoires te maken met restjes! Nog iets meer garen over om te gebruiken? Deze onderzetters en onderzetters zijn een geweldige manier om die stukjes en beetjes goed te gebruiken. Brei met ongeveer een totaal van 880 yds DK-gewicht garen met een dikte van 24 st en 32 rijen per 4 "met behulp van Amerikaanse maat 3 / 3,25 mm breinaalden zonder knop.

Unieke keukenaccessoires te maken met restjes! Nog iets meer garen over om te gebruiken? Deze onderzetters en onderzetters zijn een geweldige manier om die stukjes en beetjes goed te gebruiken. Brei met ongeveer een totaal van 880 yds DK-gewicht garen met een dikte van 24 st en 32 rijen per 4 "met behulp van Amerikaanse maat 3 / 3,25 mm breinaalden zonder knop.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*