Handgemaakte franse gebreide katoenen armband met een bijpassende knop. beschikbaar in 3 …

Handgemaakte franse gebreide katoenen armband met een bijpassende knop. beschikbaar in 3 ...

Handgemaakte franse gebreide katoenen armband met een bijpassende knop. beschikbaar in 3 verschillende modellen, maar neem gerust contact met me op als je een andere kleur wilt. Aandacht! Die armbanden worden in meerdere exemplaren verkocht, het is mogelijk dat de knop anders is dan die op de foto (maar het zal altijd een bijpassende kleur zijn) De omtrek is 21 cm. Elk item is verpakt in een kleine witte stoffen tas, waardoor het een stijlvol cadeau is en een speciale traktatie voor jezelf! Ik stuur alles

Handgemaakte franse gebreide katoenen armband met een bijpassende knop. beschikbaar in 3 verschillende modellen, maar neem gerust contact met me op als je een andere kleur wilt. Aandacht! Die armbanden worden in meerdere exemplaren verkocht, het is mogelijk dat de knop anders is dan die op de foto (maar het zal altijd een bijpassende kleur zijn) De omtrek is 21 cm. Elk item is verpakt in een kleine witte stoffen tas, waardoor het een stijlvol cadeau is en een speciale traktatie voor jezelf! Ik stuur alles

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*