Gebreide vingerloze wanten [FREE Knitting Pattern]

Gebreide vingerloze wanten [FREE Knitting Pattern]

Maak deze eenvoudige en praktische gebreide wanten, ideaal om je handen warm te houden terwijl je werkt. Het heeft een ribbelband die je kunt oprollen voor extra warmte en naar beneden rollen als je je vingers nodig hebt. | Ontdek meer dan 3500 gratis breipatronen op theknittingspace.com #knitpatternsfree

Maak deze eenvoudige en praktische gebreide wanten, ideaal om je handen warm te houden terwijl je werkt. Het heeft een ribbelband die je kunt oprollen voor extra warmte en naar beneden rollen als je je vingers nodig hebt. | Ontdek meer dan 3500 gratis breipatronen op theknittingspace.com #knitpatternsfree

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*