Dit is mijn 5-pagina PDF digitaal breipatroon voor een heel schattig gebreide rat. Elk…

Dit is mijn 5-pagina PDF digitaal breipatroon voor een heel schattig gebreide rat. Elk...

Dit is mijn 5-pagina PDF digitaal breipatroon voor een heel schattig gebreide rat. Elke knuffelrat is ongeveer 7 centimeter lang van neus tot onderkant, exclusief de staart. Ze zijn super gemakkelijk te breien! Je breit ze plat met een paar 4 mm breinaalden voor het lichaam en 3 mm en 4 mm naalden voor de benen. De staart is gemaakt met behulp van i-koord of Franse breien. U kunt het DK-garen van uw keuze gebruiken. Het patroon bevat instructies voor het maken van eenkleurige en tweekleurige ratten, samen met foto's

Dit is mijn 5-pagina PDF digitaal breipatroon voor een heel schattig gebreide rat. Elke knuffelrat is ongeveer 7 centimeter lang van neus tot onderkant, exclusief de staart. Ze zijn super gemakkelijk te breien! Je breit ze plat met een paar 4 mm breinaalden voor het lichaam en 3 mm en 4 mm naalden voor de benen. De staart is gemaakt met behulp van i-koord of Franse breien. U kunt het DK-garen van uw keuze gebruiken. Het patroon bevat instructies voor het maken van eenkleurige en tweekleurige ratten, samen met foto's

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*