Breipatroon voor eenvoudige Corali-sjaal

Breipatroon voor eenvoudige Corali-sjaal

Breipatroon voor Easy Corali Shawl – Gemakkelijk omkeerbare wrap is een geweldig patroon voor beginners volgens de ontwerper. Knoopsgaten maken het een veelzijdig accessoire dat op verschillende manieren kan worden gedragen. De gebruikte steken zijn basic en het is een ontspannend breisel voor geavanceerde breiers. Het kanten patroon geeft textuur en interesse aan de omslag, terwijl het nog steeds eenvoudig genoeg is voor een beginner. Twee versies: een voor grof garen en een voor medium garen. Ontworpen door April Miller.

Breipatroon voor Easy Corali Shawl – Gemakkelijk omkeerbare wrap is een geweldig patroon voor beginners volgens de ontwerper. Knoopsgaten maken het een veelzijdig accessoire dat op verschillende manieren kan worden gedragen. De gebruikte steken zijn basic en het is een ontspannend breisel voor geavanceerde breiers. Het kanten patroon geeft textuur en interesse aan de omslag, terwijl het nog steeds eenvoudig genoeg is voor een beginner. Twee versies: een voor grof garen en een voor medium garen. Ontworpen door April Miller.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*