Met de hand gebreide kleine pluizige teddybeer, prop voor pasgeboren fotografie

Met de hand gebreide kleine pluizige teddybeer, prop voor pasgeboren fotografie

Deze crème pluizige beer van Minnie is de perfecte maat voor een pasgeborene. Hij is ongeveer 6 lang en heeft een klein lichaam dat precies de juiste maat heeft voor die kleine handjes. Dit item is door mijzelf gemaakt in een rookvrije woning en kan in veel verschillende kleuren worden gemaakt … Aarzel niet om me een bericht te sturen met eventuele vragen. Beer is gevuld met een wasbare polyester vulling maar moet indien nodig worden afgespoeld. Bedankt aan ccmeraz-fotografie, threejs-fotografie en egdewood studio voor th …

Deze crème pluizige beer van Minnie is de perfecte maat voor een pasgeborene. Hij is ongeveer 6 lang en heeft een klein lichaam dat precies de juiste maat heeft voor die kleine handjes. Dit item is door mijzelf gemaakt in een rookvrije woning en kan in veel verschillende kleuren worden gemaakt … Aarzel niet om me een bericht te sturen met eventuele vragen. Beer is gevuld met een wasbare polyester vulling maar moet indien nodig worden afgespoeld. Bedankt aan ccmeraz-fotografie, threejs-fotografie en egdewood studio voor th …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*