Gehaakte Rib Cowl

Gehaakte Rib Cowl

Ik weet dat crocheters soms voelen als de Assepoester van de handwerkbal. Terwijl haar aanbeden stiefzuster, Belle Knit, de hele nacht danst, blijft Crochet-erella thuis op zoek naar internet voor moeilijk te vinden moderne haakpatronen. Daarom gebruiken we graag alle magie die we kunnen verzamelen om Crochet-erella terug te brengen op haar rechtmatige plek als de glazen-slipper-dragende mode-prinses die ze is! Deze Rib Cowl is net zo weelderig en dramatisch, trapsgewijs en prachtig als elke gebreide tegenhanger. …

Ik weet dat crocheters soms voelen als de Assepoester van de handwerkbal. Terwijl haar aanbeden stiefzuster, Belle Knit, de hele nacht danst, blijft Crochet-erella thuis op zoek naar internet voor moeilijk te vinden moderne haakpatronen. Daarom gebruiken we graag alle magie die we kunnen verzamelen om Crochet-erella terug te brengen op haar rechtmatige plek als de glazen-slipper-dragende mode-prinses die ze is! Deze Rib Cowl is net zo weelderig en dramatisch, trapsgewijs en prachtig als elke gebreide tegenhanger. …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*