GEBREID PATROON – Pasgeboren Baby Cocoon, Baby fotografie Prop, gebreide Cocoon patroon – The Baby Pea Pod

GEBREID PATROON - Pasgeboren Baby Cocoon, Baby fotografie Prop, gebreide Cocoon patroon - The Baby Pea Pod

Houd je baby warm + knus met een gebreide peul. Het maakt ook een mooie fotografie prop ook. Een eenvoudig ontwerp maakt dit patroon gemakkelijk voor zelfs de nieuwste breister. De magische lustechniek die in het patroon wordt gebruikt, elimineert de noodzaak om breinaalden zonder knop te gebruiken bij het minderen, maar het kan ook

Houd je baby warm + knus met een gebreide peul. Het maakt ook een mooie fotografie prop ook. Een eenvoudig ontwerp maakt dit patroon gemakkelijk voor zelfs de nieuwste breister. De magische lustechniek die in het patroon wordt gebruikt, elimineert de noodzaak om breinaalden zonder knop te gebruiken bij het minderen, maar het kan ook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*