Loom gebreide Bobble Hat patroon

Loom gebreide Bobble Hat patroon

**** Deze aanbieding is alleen voor het patroon **** **** De afgebeelde items zijn niet inbegrepen in deze verkoop **** Patroon is een automatische download. Weefgetouw – elk rond weefgetouw voor volwassenen OPMERKING: Deze hoed kan op elk rond weefgetouw met elke hoeveelheid haringen worden gedaan. Bijvoorbeeld het 24-pins babygetouw.

**** Deze aanbieding is alleen voor het patroon **** **** De afgebeelde items zijn niet inbegrepen in deze verkoop **** Patroon is een automatische download. Weefgetouw – elk rond weefgetouw voor volwassenen OPMERKING: Deze hoed kan op elk rond weefgetouw met elke hoeveelheid haringen worden gedaan. Bijvoorbeeld het 24-pins babygetouw.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*