Gehaakt vest met capuchon

Gehaakt vest met capuchon

Dit Hooded Sweater Vest is misschien wel mijn favoriete stuk dat ik ooit heb gemaakt! Het leeft al een paar maanden in mijn hoofd en ik ben zo opgewonden om het te zien uitkomen. Het bleek schattig, gezellig, comfortabel … gewoon het perfecte winteraccessoire! PATROON Materialen Lussen en draden Charisma in gebroken wit (4 strengen …

Dit Hooded Sweater Vest is misschien wel mijn favoriete stuk dat ik ooit heb gemaakt! Het leeft al een paar maanden in mijn hoofd en ik ben zo opgewonden om het te zien uitkomen. Het bleek schattig, gezellig, comfortabel … gewoon het perfecte winteraccessoire! PATROON Materialen Lussen en draden Charisma in gebroken wit (4 strengen …

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*