Eenvoudig houten Lucet-gereedschap voor het maken van snoeren

Eenvoudig houten Lucet-gereedschap voor het maken van snoeren

Er wordt gedacht dat lucets werden gebruikt door de Vikingen – ze zijn er zeker al honderden jaren. Een lucet kan worden gebruikt om allerlei nuttige en decoratieve koorden te produceren en het snoerproces is sneller dan de meeste andere methoden, waaronder Frans breien en kumihimo. Je kunt een lucet maken van een plastic vork (breek gewoon de middelste twee tanden), maar deze Instructable laat zien hoe je een houten kunt maken die duurzamer en veel leuker is om vast te houden. Het is gemaakt van een …

Er wordt gedacht dat lucets werden gebruikt door de Vikingen – ze zijn er zeker al honderden jaren. Een lucet kan worden gebruikt om allerlei nuttige en decoratieve koorden te produceren en het snoerproces is sneller dan de meeste andere methoden, waaronder Frans breien en kumihimo. Je kunt een lucet maken van een plastic vork (breek gewoon de middelste twee tanden), maar deze Instructable laat zien hoe je een houten kunt maken die duurzamer en veel leuker is om vast te houden. Het is gemaakt van een …

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*