Kodiak Kisses Breipatroon van Athena Forbes

Kodiak Kisses Breipatroon van Athena Forbes

De perfecte slouchy voor alle Mama Bears die hun best doen om hun babyberen groot en klein te houden en te beschermen! Kodiak Kisses heeft een mama-beer oog in oog met haar baby en klaar om de wereld aan te gaan. De achterkant van de hoed heeft een bos dat de soms gekke maar mooie wereld vertegenwoordigt waar we onze baby's in brengen. Het patroon heeft grafieken voor zowel de twee verschillende stijlen van het patroon van de volwassen maat zoals afgebeeld als de hoed van de pasgeboren maat. Het gebruikt ongeveer 6 …

De perfecte slouchy voor alle Mama Bears die hun best doen om hun babyberen groot en klein te houden en te beschermen! Kodiak Kisses heeft een mama-beer oog in oog met haar baby en klaar om de wereld aan te gaan. De achterkant van de hoed heeft een bos dat de soms gekke maar mooie wereld vertegenwoordigt waar we onze baby's in brengen. Het patroon heeft grafieken voor zowel de twee verschillende stijlen van het patroon van de volwassen maat zoals afgebeeld als de hoed van de pasgeboren maat. Het gebruikt ongeveer 6 …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*