Gratis breipatroon voor Easy Timber Trail Hat voor het hele gezin

Gratis breipatroon voor Easy Timber Trail Hat voor het hele gezin

Gratis breipatroon voor Easy Timber Trail Hat – Slouchy muts voor het hele gezin is voorzien van een off-center eenvoudige kabel. Het wordt aangeboden in de maat Baby Beer (kind), Mama Bear (volwassen medium) en Papa beer (volwassen groot). Eenvoudig beoordeeld door Ravelrers. Ontworpen door Jennifer Lysen. Kamgaren garen.

Gratis breipatroon voor Easy Timber Trail Hat – Slouchy muts voor het hele gezin is voorzien van een off-center eenvoudige kabel. Het wordt aangeboden in de maat Baby Beer (kind), Mama Bear (volwassen medium) en Papa beer (volwassen groot). Eenvoudig beoordeeld door Ravelrers. Ontworpen door Jennifer Lysen. Kamgaren garen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*