Breipatroon – Mooie Noorse Setesdals Sweater – Digitale download – PDF – Patroon – Noorwegen

Breipatroon - Mooie Noorse Setesdals Sweater - Digitale download - PDF - Patroon - Noorwegen

SETESDALISH – NOORS SWEATER KNITTIN PATROON PDF download voor een prachtige Noorse unisex trui. Deze trui is geïnspireerd op traditionele patronen gevonden op oude breien in de vallei van Setesdal, Noorwegen. Setesdal is een 200 km lange vallei in Zuid-Noorwegen die zich enkele kilometers van de kust uitstrekt

SETESDALISH – NOORS SWEATER KNITTIN PATROON PDF download voor een prachtige Noorse unisex trui. Deze trui is geïnspireerd op traditionele patronen gevonden op oude breien in de vallei van Setesdal, Noorwegen. Setesdal is een 200 km lange vallei in Zuid-Noorwegen die zich enkele kilometers van de kust uitstrekt

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*