Gratis breipatronen die u moet breien

Gratis breipatronen die u moet breien

GRATIS download van Knitting Daily: "Begin met het verkennen van kleurenbreien met je verzameling van 7 gratis patronen met behulp van intarsia, gestrande breien en Fair Isle-breitechnieken." [& # 39; Stranded & # 39; betekent het dragen van twee of meer kleuren langs een rij. Beschikt ook over een geweldige, eenvoudige techniek met behulp van verstekvierkanten. Eindelijk, intarsia breien, dat werkt voor meer complexe ontwerpen met blokkerige kleurvlakken of veel kleuren in een rij.]

GRATIS download van Knitting Daily: "Begin met het verkennen van kleurenbreien met je verzameling van 7 gratis patronen met behulp van intarsia, gestrande breien en Fair Isle-breitechnieken." [& # 39; Stranded & # 39; betekent het dragen van twee of meer kleuren langs een rij. Beschikt ook over een geweldige, eenvoudige techniek met behulp van verstekvierkanten. Eindelijk, intarsia breien, dat werkt voor meer complexe ontwerpen met blokkerige kleurvlakken of veel kleuren in een rij.]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*