Muis patroon gebreide speelgoed muis amigurumi gebreide patroon gebreide speelgoed patronen gebreide dieren muis knuffel halloween muis speelgoed pasen decor

Muis patroon gebreide speelgoed muis amigurumi gebreide patroon gebreide speelgoed patronen gebreide dieren muis knuffel halloween muis speelgoed pasen decor

LET OP: AANKOOP VAN DIT ITEM IS VOOR EEN DIGITAAL PDF GEBREID PATROON, NIET HET WERKELIJKE GEREEDSCHAP IN DE FOTO'S! Deze aanbieding is een origineel patroon (in het Engels geschreven met Amerikaanse terminologie) om je eigen schattige gevulde muis te breien! Het speelgoed is ongeveer 13 cm lang =

LET OP: AANKOOP VAN DIT ITEM IS VOOR EEN DIGITAAL PDF GEBREID PATROON, NIET HET WERKELIJKE GEREEDSCHAP IN DE FOTO'S! Deze aanbieding is een origineel patroon (in het Engels geschreven met Amerikaanse terminologie) om je eigen schattige gevulde muis te breien! Het speelgoed is ongeveer 13 cm lang =

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*