Het patroon bevat instructies voor 4 dieren: een olifant, een leeuw, een zebra, een …

Het patroon bevat instructies voor 4 dieren: een olifant, een leeuw, een zebra, een ...

Het patroon bevat instructies voor 4 dieren: een olifant, een leeuw, een zebra en een neushoorn. Het speelgoed kan worden gebreid van een enkele soort garen, of van meerdere garens zoals mijn Scraps Chaps-patroon. De kan ook worden gebreid van kamgaren of dik garen, om de twee te bereiken

Het patroon bevat instructies voor 4 dieren: een olifant, een leeuw, een zebra en een neushoorn. Het speelgoed kan worden gebreid van een enkele soort garen, of van meerdere garens zoals mijn Scraps Chaps-patroon. De kan ook worden gebreid van kamgaren of dik garen, om de twee te bereiken

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*