Gratis breipatroon voor Orca Whale Toy

Gratis breipatroon voor Orca Whale Toy

Gratis breipatroon voor Orca Whale Toy – schattige walvis softie is iets minder dan 2 voet. Om de orka te maken, moet je in de rondte kunnen breien, evenals eenvoudige stijgingen en dalingen. Ontworpen door Rachel Borello Carroll. Super omvangrijk gewicht garen. Mag slechts voor een beperkte tijd vrij zijn. #toyknittingpattern

Gratis breipatroon voor Orca Whale Toy – schattige walvis softie is iets minder dan 2 voet. Om de orka te maken, moet je in de rondte kunnen breien, evenals eenvoudige stijgingen en dalingen. Ontworpen door Rachel Borello Carroll. Super omvangrijk gewicht garen. Mag slechts voor een beperkte tijd vrij zijn. #toyknittingpattern

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*