Gratis breipatroon voor Easy 8 Row Repeat Fantastic Fair Isle Pillow

Gratis breipatroon voor Easy 8 Row Repeat Fantastic Fair Isle Pillow

Gratis breipatroon voor eenvoudige herhaling van 8 rijen Fantastisch Fair Isle-kussen – Slechts 2 kleuren gradiënt of zelfstripgaren breien in een eenvoudige herhaling van 8 rijen van afwisselende kleuren tricotsteek creëren een prachtig kussen dat veel meer werk lijkt dan het is. Gebruikt slechts 2 bollen van het aanbevolen garen. Circa 18 "[45,5 cm] vierkant. Gemakkelijk beoordeeld door de ontwerper. Ontworpen door Yarnspiratons. Aran gewichtsgaren.

Gratis breipatroon voor eenvoudige herhaling van 8 rijen Fantastisch Fair Isle-kussen – Slechts 2 kleuren gradiënt of zelfstripgaren breien in een eenvoudige herhaling van 8 rijen van afwisselende kleuren tricotsteek creëren een prachtig kussen dat veel meer werk lijkt dan het is. Gebruikt slechts 2 bollen van het aanbevolen garen. Circa 18 "[45,5 cm] vierkant. Gemakkelijk beoordeeld door de ontwerper. Ontworpen door Yarnspiratons. Aran gewichtsgaren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*