Boy Elephant in een getextureerde trui Breipatroon van Julie Williams

Boy Elephant in een getextureerde trui Breipatroon van Julie Williams

Gehaakt konijn Deze aanbieding is voor een uitgebreid PDF-bestand met volledige instructies voor het breien en afwerken van een kleine jongensolifant met een getextureerde trui en een korte broek. Het bestand is 14 pagina's lang en bevat meer dan 50 gedetailleerde stapsgewijze foto's, samen met volledige patrooninstructies en tips voor het netjes opvullen, naaien en afwerken. Houd er rekening mee dat dit project geen snel of eenvoudig breiwerk is. Het t

Gehaakt konijn Deze aanbieding is voor een uitgebreid PDF-bestand met volledige instructies voor het breien en afwerken van een kleine jongensolifant met een getextureerde trui en een korte broek. Het bestand is 14 pagina's lang en bevat meer dan 50 gedetailleerde stapsgewijze foto's, samen met volledige patrooninstructies en tips voor het netjes opvullen, naaien en afwerken. Houd er rekening mee dat dit project geen snel of eenvoudig breiwerk is. Het t

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*