Superzachte en gezellige mohair handgebreide sjaal. Ik brei deze sjaal voor de lol: …

Superzachte en gezellige mohair handgebreide sjaal. Ik brei deze sjaal voor de lol: ...

Superzachte en gezellige mohair handgebreide sjaal. Ik brei deze sjaal voor de lol :-] Imitatie echte Perzische kat, zo zacht en zoete spinnen, spinnen verwarmt je de hele dag. Ik heb liever een andere kleur kat die ik voor je kan doen, laat het me weten maat sjaal: lichaamslengte 100 cm 39 inch totaal met poten en staart

Superzachte en gezellige mohair handgebreide sjaal. Ik brei deze sjaal voor de lol :-] Imitatie echte Perzische kat, zo zacht en zoete spinnen, spinnen verwarmt je de hele dag. Ik heb liever een andere kleur kat die ik voor je kan doen, laat het me weten maat sjaal: lichaamslengte 100 cm 39 inch totaal met poten en staart

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*