Speelgoed uit de Toybox Part II Breipatroon van Gypsycream

Speelgoed uit de Toybox Part II Breipatroon van Gypsycream

Gehaakt Amigurumi-konijnontwerpspeelgoed uit de Toybox deel II Breipatroon van Gypsycream – Na het publiceren van speelgoed uit de Toybox had ik veel aanvragen voor meer personages. Vandaar de noodzaak om een ​​Deel II naar de Toybox te publiceren. In deze set hebben we Bunny; Cub Bear; Ezel; Olifant; en Puppy, allemaal staan ​​ze op 11 inch / 28 cm. Als deze aan een baby worden gegeven, zou ik willen voorstellen deze met mooi zacht katoen Aran / kamgaren garen te breien, maar ik heb geweldige resultaten met acryl- en wolgaren

Gehaakt Amigurumi-konijnontwerpspeelgoed uit de Toybox deel II Breipatroon van Gypsycream – Na het publiceren van speelgoed uit de Toybox had ik veel aanvragen voor meer personages. Vandaar de noodzaak om een ​​Deel II naar de Toybox te publiceren. In deze set hebben we Bunny; Cub Bear; Ezel; Olifant; en Puppy, allemaal staan ​​ze op 11 inch / 28 cm. Als deze aan een baby worden gegeven, zou ik willen voorstellen deze met mooi zacht katoen Aran / kamgaren garen te breien, maar ik heb geweldige resultaten met acryl- en wolgaren

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*