Heb je een klein beetje restgaren? We doen het allemaal! Waarom verander je het niet in een vrolijke plas …

Heb je een klein beetje restgaren? We doen het allemaal! Waarom verander je het niet in een vrolijke plas ...

Heb je een klein beetje restgaren? We doen het allemaal! Waarom verander je het niet in een vrolijk klein visje om je kerstboom, een ingepakt cadeau of een kastknop te versieren? Brei in de rondte van de staart tot de neus zonder NAADWERKING, deze vis kan worden gebreid in zowat alle garenresten van elk gewicht dat u hebt liggen. Slechts 20 meter is voldoende.

Heb je een klein beetje restgaren? We doen het allemaal! Waarom verander je het niet in een vrolijk klein visje om je kerstboom, een ingepakt cadeau of een kastknop te versieren? Brei in de rondte van de staart tot de neus zonder NAADWERKING, deze vis kan worden gebreid in zowat alle garenresten van elk gewicht dat u hebt liggen. Slechts 20 meter is voldoende.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*